Vi går vidare.....

06.11.2017

De som varit med från början behöver lite utmaningar nu, så vi går vidare med att lära oss Headstands. Det är roligt att få utmana sig själv lite, och att tillslut Lyckas!

För man behöver ju koordinera både teknik och ork, för att få till lite mer avancerade ställningar inom yogan. I början närman väl får till det så orkar man inte stå så länge, kanske bara gå in och ur i ställningen, men det räcker gott för att få "blodadtand" och viljan att öva mer och mer och mer tills man kan stå ett par minuter i sträck.

Detta stärker ju musklerna ännu mer, plus alla småmuskler runt om som aktiveras genom att man helt enkelt håller Balansen i ställningen!...Men man måste ju väcka sina muskler först, så att man öht Kan få till det någorlunda, och få upp nederdelen av kroppen, det är det vi övat på de andra terminerna!

Genom att stärka Coremusklerna , rygg, axlar och armar , för att orka helt enkelt att ens sträva med fötterna mot taket.

När man sedan upptäcker att "JAG Kan ju" så blir det nästan en euforisk känsla, och man fattar varför det är så viktigt att göra Grundjobbet ;) 

Dessutom måste man komma över det mentala motståndet, som försöker övertala en att detta kommer Inte att gå.....det är också en stor anledning till att man inte får till det.....Att man helt enkelt inte har självförtroende nog för att ens försöka. Därför är ju yoga så underbart, klarar man av de lite mer avancerad rörelserna, så väcker man ju även kämpar glöden i annat i livet! Kan jag Detta så skall jag nog klara av det där! Man får inte Bara flexibilitet av yoga, det gör något med både kropp och sinne, helt enkelt!

Så nu lyfter vi mot nya höjder, vänder på allt och ser träningen och Världen från en Helt annan vinkel.....när vi lär oss att stå på huvudet.... Heja Heja!

välkommen du med och prova 

Namaste