Vår Grupp växer.....

23.02.2017

Som en av mina elever brukar säga, "Om alla kom på sammagång så skulle vi inte få plats i lokalen".

Och det är Så roligt att träffa dessa entusiastiska människor, en del har aldrig gjort yoga förut, och upptäcker att "Detta var ju Jätte roligt". Andra har gjort yoga innan och kommer  emellanåt för att de mår bra av det, både till kropp och själ....det finns något att hämta för alla. Yoga tar ju liksom aldrig slut, man blir aldrig fulllärd, det finns helatiden nya utmaningar att ge sig på....att gå lite djupare in i en position, att ge sig på en position som man inte ens vågat drömma om att man skall få till, och öva och öva tills den plötsligt sitter som en smäck!

Som lärare får jag en sådan kick av att se människor glädjas, att kunna ge något till dem genom att finnas där och försiktigt leda dem in i nya utmaningar.

Vi har ju väldigt roligt också undertiden vi gör yoga....Yoga skall inte Bara vara svett, töj och böj. Det skall ge något till alla sinnen. Och jag älskar den goa stämning vi har i gruppen......med många roliga kommentarer från eleverna över deras ibland motsträviga kroppar, lite roliga reflektioner över de olika positionernas egentliga mening och utförande......när man tex missuppfattat själva målet med rörelsen, och plötsligt kommer på hur fel man tänkt, och kan skoja om det. Prata om sina tillkortakommanden utan att känna sig bedömd av de andra.....utan få några igenkännande fnissningar .....Då är yogan som Bäst!

Igår var jag helt Euforisk när jag kom hem, av den härliga och varma stämning som rådde under klassen.....Känner en ödmjukhet äver att få ge människor en god upplevelse, medan de töjer sig till en smidigare kropp.

Det Här är det bästa jag gjort! Att börja undervisa.....och är så tacksam över den stöttning jag fått i det av mina nära och kära. Att våga inse att jag har något att Ge till andra.

Min stora skräck var ju att de inte skulle vara nöjda.....att jag inte skulle räcka till osv

Funderade på upplägget länge, och insåg att det bästa är att bara vara den jag är.....hålla det enkelt och förmdela den passion Jag har för yoga, och det räckte alldeles utmärkt. För den kategori av människor jag vänder mig till och vill nå. De som inte vågat prova ens, för de trott att de inte skulle klara av det, att de är för stela, för oviga osv. Att se dem inse att de Kan och faktiskt inte alls är så "rötna" som de trott, att se Dem hita glädjen i att utmana sina kroppar istället, till nya nivåer...... är nästan Magiskt!

Namaste