Tänk Dig att Yoga.......

24.04.2017

I någon av dessa underbara parker, utefter promenadstråket...som blev möjligt mitt i staden, när de torrlade kanalen som flöt där innan...

En Oas mitt i en stad något större än Göteborg.

En stad som grundades 137-138 f.Kr, och som sjuder av aktivitet, är känt för sina Apelsiner och andra citrusfrukter, Paellan kommer från denna regionen av Spanien, och Valéncia är känt för sin keramik och möbler,.....Har ett av världens "Måste ses" museum, konserthus, ett rikt kulturliv och helt enkelt, Massor att se och uppleva om man vill det....och Där skall jag ha mina yoga retreats!

Att få åka iväg, från vardagen och bara ägna sig åt yoga under en vecka eller två....uppleva saker, promenera på detta vackra promenadstråk, ta metron några minuter till fantastiska badstränder.....

Ger en upplevelse utöver det vanliga!

Närheten till storstadens puls, på samma gång som man kan välja att bara gå in i sig själv, och "bara vara" är en Lyx!

Att mitt i allt detta, där man har alla möjligheter att välja om man vill vara introvert eller extrovert efter humör och känslan för dagen....ÄR en lyx utöver det vanliga!

Vissa vill bara sitta och meditera mellan passen och undervisningen, andra vill kanske få ett avbrott i tänkandet och bara få uppleva något annat än det de har hemma.....ta en promenad, fika på ett mysigt café, äta en äkta Spansk Paella, eller någon annan risrätt som är Valéncias specialltité, titta på lite vacker keramik..( det finns ett Keramik muséeum ) eller varför inte bara åka och Bada en för eller eftermiddag, ta ett kvälls dopp.....Ja det är bara fantasin som sätter stopp för vad man kan göra under denna vecka, man är där.

Vardagens sysslor är långt borta, och man kan bara få vara den man Vill vara just för dagen, koppla av och bara vara i Nuet !

Vilken Känsla jag har för detta!!!!!

Håll utkik här efter mer information och uppdateringar allt eftersom, planerna tar form ;)