Lite historia och om framtiden

15.12.2016

Har känt mig lite frustrerad under höstterminen....då jag har mängder med idéer och planer som måste vänta,  tankar och idéer och det ena efter det andra som bara ramlat in......och det kliar i mig att sätta igång omedelbart!

Smygstartade ju med yogaklasserna under min väntan på min hjärtoperation, dels för att ha något att ägna mig åt, mer än navelskådning under väntan. Men också för att jag känner att Nu är det dags! Det är nu jag skall genomföra det jag gått och drömt om.....att äntligen undervisa och använda mig av den utbildning och de kunskaper jag faktiskt Har.

Helt plötsligt började de pusselbitarna, som fanns där i bakgrunden att falla på plats, och de där som fattades dök upp.....från helt oväntat håll! En lokal, en idé till, en möjlighet att utveckla idén, samarbetspartners för framtiden....etc

Så nu är jag taggad att köra igång på riktigt!!!!! Jag tillhör ju . på gott och ont, de otåliga, som vill sätta igång omedelbart, när saker väl öppnar sig, och nya vägar dyker upp!...Det var väl en av anledningarna till att jag satte igång redan under perioden då jag satt och väntade på operationen......Får man ett par vingar så är man ju nyfiken på att se om de bär 😉 helt enkelt!

I och för sig så har ju denna första termin varit en "inskolning" för mig som lärare på riktigt, där saker satt sig och jag har kunnat prova mig fram lite, utan allt för stora krav från varken mig själv eller eleverna....så inget sker av en slump oavsett!

Jag har hittat min nisch och plattform, som jag kommer att jobba utifrån, iaf nu ibörjan....så får vi se sedan, var detta tar mig!


Så nu till Vårterminen , är det bara att med glädje och mod i barm att stampa gasen i botten fullt ut.....här finns inget att sitta fundera på längre......eller blygsamt gömma😜 Nu kör Vi !