Lite bilder från dagens yoga....

27.04.2017

Underbar tid denna tiden på året, när ljuset återvänder...numer behöver vi inte ens tända lamporna i taket, under hela yogapasset. Det blir en mysigare stämning då, när man slipper lysrörens kalla sken.

Idag körde vi lite hårt, då det bara var vana elever i studion...men tom de fick stryka på foten lite och känna att det finns muskler som inte har fått jobba så hårt än.....en och annan hade lite svårt att Gå, när det skulle hem...hehehehe

Vi får se om de kommer upp ur sängen imorgon ;)

Man måste ju komma över sin comfort zon, och utmana sig själv för att det skall börja hända lite ...hehehehe

Här är en bild på mig iaf....chillade lite och gjorde lite egna "töj" innan eleverna kommit. Det är något speciellt med att ha studion för sig själv en stund!

Mattan är utrullad och jag har fått på mig mina Nya fina Yogabyxor från Gambia, som maken hade med sig hem från sin resa! Jätte sköna att yoga i! 

Lagom stora, har yogat i en modell som är som Haremsbyxor....men de har så mycket tyg i skerevet så man trasslar in sig i dem, när man gör vissa positoner. De här var perfekta!


Vill påminna om att jag skickar av en liten summa, från varje yogatillfälle till Gambia kliniken i Besse. Även om pumpen är på plats, så finns det Alltid behov....till mediciner, och en slant till dem som arbetar på kliniken, så att de går runt och kan fortsätta sitt viktiga jobb med att serva de 7 byarna som ligger i närområdet med sjukvård. Något som ligger mig varmt om hjärtat att människor kan få tillgång till sjukvård och att kvinnor kan få förlossningsvård, barn kan bli vaccinerade etc etc

Ännu så länge är det inga stora pengar...men hoppas att mina klasser växer och att det skall generera en möjlighet att hjälpa dem mer. Jag är ju långt ifrån ensam att skicka pengar till kliniken, så i det stora hela så gör varje slant något iaf.

Kom och yoga och Gör gott på sammagång.....10% minst från varje klass går till denna klinik.

Namaste