Höstterminen......

23.08.2017

Ja då är det Augusti och en ny termin står för dörren!

Ja faktiskt börjar vi töja, våra lite motvilliga kroppar och sinnen, efter sommaruppehållet redan idag.....kl 19.15, kör vi igång. Vi kör på onsdag kvällar som vanligt, 19.15-20.30 även denna terminen!

Vill passa på att påminna alla elever att det Kan vara en klass innan, som slutar strax efter 19, och att man får stå utanför och vänta tills de är klara innan man kliver in mitt i yogalokalen.

Tänk på att inte stå direkt utanför och prata Jätte högt då de har sin avslappnings och meditationsstund i slutet av sin lektion.

Som vanligt gäller Bekväma kläder som man kan röra sig fullt ut i...snitt  och stil är vi inte så noga med ;)

Om man Har en matta hemma så tar man med sig den......det finns några få att låna för en summa av 20 kr/ tillfälle...en service "för rengöringa av mattorna med jämna mellanrum) och slitgage avgift som går till Yogastudioägaren och som inte jag kan påverka.

Det finns även mattor att köpa om man vill ha en matta hemma...Till mycket bra pris! Även andra hjälpmedel i yoga utövande finns till försäljning till bra priser!

Välkomna att ramla in när ni Vill och Kan, eller boka ett kvartal eller termin för ett bättre pris per gång! 

Obs!

Betalar man per gång och kommer när man vill och kan, så vill jag att man senast en timme innan klass anmäler sig....Och även om man har ett abonnemang på klasser, så är det bra om man säger till om man vet att man inte kan komma nästa gng, eller hör av sig så snart man vet, så jag vet hur många som kommer...Kanske vill någon annan få plats.....och vi får ju bara plats max 10/ gng

Jag öppnar även min telefon nu vars nummer är anslutet till själva yoga rörelsen.....om någon vill fråga något, anmäla sig till klassen etc 

Dock görs Swishbetalningar för klass eller det man vill handla  på annat nummer, som ni får när ni kommer. Så Swisha inga pengar till yoga numret ;)

Anmälan/Avbokning.. till klass görs via sms på 0728-329432

Namaste