Förkännedom

02.03.2017

Jag kommer att skänka 10% av det mina elever betalar för klasserna till Gambiakliniken. För människor som är fattiga, så är just sjukvård en lyx, som man inte alltid kan unna sig.

Jag anser att alla människor har rätt till god vård i livets olika skeden, men speciellt vurmar jag för kvinnor och barn. Att kvinnor skall kunna få en god vård vid förlossning tex och vid sjukdom, att barn får nödvändiga vaccinationer. Att en far kan få vård vid sjukdom så att han kan fortsätta att försörja sin familj etc

Med dessa små bidrag kan man inte göra allt, men man kan bidra till att det i det stora hela blir Något. Och även om summan är liten, från var och en, så kan det räcka till några doser vaccin, att åtminstonde en kvinna får god vård vid förlossning osv

Idag har jag swishat över pengar från gårdagens klass, samt lite från Egen ficka...deras vatten pump har kajkat ihop.....och Rent vatten, och tillgång till rinnande vatten öht.....är en förutsättning för God vård och omvårdnad. Så att få ordning på det är en Nödvändighet just nu.

Namaste alla Goingar som på detta sätt bidrar till att detta är möjligt....inte bara med våra pengar men som en del i helheten som sagt.

Gå gärna in på deras FB sida om ni vill se själva var pengarna går ;)

https://www.facebook.com/Gambiakliniken-735707383106914/?fref=ts