Då var Stenen i rullning.....

12.04.2017

Första mötet med samarbetsgruppen idag!

Vi är 6 kvinnor som kommer att ingå i en samarbetsgrupp, med lite olika inriktningar, inom Hypnosterapi, Feelgood och Wellness, som väl kompletterar varandra.

Hypnos, stresshantering, Yoga, meditation, mindfullness, Kristallhealing,  Reikihealing etc

Tanken är att vi skall hålla våra kurser och erbjuda deltagarna, dels det de är därför, men också en semester i Spanien, med många sevärdheter och framför allt ett avbrott i vardagen. 

Med våra olika erfarenheter av livet och reella kompetenser inom våra special områden, så kommer vi med andra ord att...kunna erbjuda deltagarna En upplevelse på samma gång som de går en intensiv kurs i det ämne de är intresserade av. 

Det är en spännande tid vi går in i alla 6, med andra ord. Att se hur våra olika visioner samlas till ett super koncept....Så det här skall bli så roligt!

Så till vintern/våren...när lokalen i Valencia i Spanien är helt färdig för att tas i bruk på riktigt,  så kommer jag att ha Yogaklasser både här i Göteborg och yogaresor till Spanien på programmet, eventuellt kommer vissa kursveckor där, att  kombineras med någon annan av de ovannämnda kurserna, till ett lite mer omfattande paket.