Avslutning på höstterminen

17.12.2016

I torsdags, den 15 dec hade vi sista klassen för denna terminen. Första gången på yogamattan för mig efter operationen den 24 nov! Alla positioner kan jag inte göra, pga att bröstkorgen måste läka, men alla positioner som inte kräver stöd av armarna eller vridning just vid bröstkorgen, gick alldeles utmärkt! en får göra så gott en kan mao! 

Så nu blir det träning hemma, för att hålla sig i form och komma tillbaka så snabbt som möjligt. Stelheten smyger ju sig på rätt snabbt om man inte tränar regelbundet. Solhälsningen och handstand får jag dock vänta med fram till slutet av februari, då bröstkorgen skall vara helt läkt enligt doktorn! ;)

Nu har vi uppehåll i yogastudion fram till Onsdagen den 18 januari, då Vårterminen kör igång! Välkomna att anmäla er och vara med i vår trevliga lilla grupp! De rörelser som jag inte själv kan demonstrera, kommer en av mina elever att visa hur de skall utföras, under min ledning.

Träningen passar alla som känner sig stela, och som går runt med värk pga stela muskler och leder. Yoga är ett bra sätt att få en korrektare kroppsuppfattning, och hitta verktyg för att slappna av både fysiskt och mentalt! "Yoga takes you in to the present moment, the only place where life exists!

Anmälan till Vårterminen görs via mail till  info@annelisyoga.se  Klicka på länken så poppar det upp en mail ruta ;)


Namaste