Blogg

 

Just nu har vi ju snö, och det är lite Halt ute, det gör att man går och automatiskt spänner sig, för att inte halka. Så vi har gjort många övningar, som stretchar de muskler som är lite stela just nu. Koncentrerat oss på rygg, axlar, Hamstrings, höfter....för att "leda upp oss" lite. Och sträckt ut insida lår.

Japp, idag så fick de allt till det....och kunde stå i Three point headstand/Elefanten.

De som varit med från början behöver lite utmaningar nu, så vi går vidare med att lära oss Headstands. Det är roligt att få utmana sig själv lite, och att tillslut Lyckas!

Fick en fråga från en av mina elever....Hon upplever att hon får ett "narkolepsi" liknande tillstånd mitt under klassen.....Dvs börjar gäspa och känner sig som hon skall somna stående på plats.

Underbar tid denna tiden på året, när ljuset återvänder...numer behöver vi inte ens tända lamporna i taket, under hela yogapasset. Det blir en mysigare stämning då, när man slipper lysrörens kalla sken.

I någon av dessa underbara parker, utefter promenadstråket...som blev möjligt mitt i staden, när de torrlade kanalen som flöt där innan...

Pratade med en av mina Samarbetspartners igår. Och det smids planer för kurser i Spanien studion. En gemensam internetplattform skall skapas, och länkas till. Där kurs schemat skall publiceras bl.a.